Positiv Økonomi

Om Positiv Økonomi

Hei … takk for at du stakk innom nettsiden min!

Mitt navn er Marit Olin Pettersen. Jeg er økonom og har drevet dette firmaet i 24 år, og har gjennom årene bygd et stort kontaktnett og samarbeid med andre innen alt fra regnskap og advokater … til leger og psykologer.

Jeg jobber som rådgiver og samtalepartner, innen bedrift og privat, men de siste 2 årene har jeg spesielt hatt hjerte for enkeltmennesker, fordi jeg ser at mange sliter økonomisk, og jeg opplever at alt tankekjør gjør mennesker syke av stress og bekymring.

Jeg ser at kreditorer blir mer og mer aggressive overfor skyldnere, og driver nesten mennesker til vanvidd. Noen finansinstitusjoner driver til tider langt fra lovlig i h.h.t. til inkassoloven!!

Jeg er brennende engasjert i at enkeltmennesker skal få verdig hjelp, til en pris som er overkommelig. Har man dårlig råd, så er det gjerne ikke en advokat eller rådgiver en tar kontakt med, men jeg prøver å finne minnelige løsninger for deg.  Det er veldig mye man kan gjøre selv, dersom man går ved siden av en rådgiver eller noen som er der når du trenger det som mest!

Bor du i Oslo og evt. har behov for et personlig møte, så ordner vi det.

Det koster ingenting å ta kontakt med meg!
Skroll til toppen